Innostusta..

Kävin tiistaina terveydenhoitajalla joka totesi että minulla on Akuutti stressireaktio. Aloin vaan itkeen vastaanotolla. Olin väsynyt. Ei jaksanut. Hoitaja kysyi että mikä asia on vetänyt minut tälläiseen oloon. Vastasin että raha. Siihen sanoi että raha yleensä on se joka ihmisiä stressaa..
Kävin silti pienellä iltalenkillä Emmerdalen jälkeen lapsen kanssa kun sillä oli Etäliikunta tunti koulusta ja se piti hoitaa maanantaina tai tiistaina omalla ajalla noin tunnin verran. Vanhemman piti kuitata lappu ja kirjoittaa siihen mitä lapsi harrasti. Vaihtoehtoja oli annettu.
Ajattelin pärjätä nyt ilman masennuslääkkeitä..
Ne kun alkaisivat vaikuttamaan vasta 14-28 päivän päästä niin aloittaisin niiden käytön alusta jos jatkaisin nyt niiden syöntiä. Lopetin ne niinku seinään koska ei ollut rahaa ostaa niitä.
Tänään pitäisi Happy maili laittaa postiin tai viimeistään huomenna. Jos vaikka pääsisin tänään käymään Kangasalalla kun sielä oli joku askartelukauppa mistä vasta kuulin noin kuukausi sitten. Kävisin katsomassa että olisiko sielä HM jotain lisättävä..
Washiteipit laitan postiin ja kirjeen kirjekalenterikaverille..
Paljon muistettavaa..
Ikeassa poikkeamme tänään murun kanssa. Ostamaan sieltä hylly tohon keittiön seinälle johka saan sitten laittaa noita kalenteri juttuja kun lopetan tuunauksen..tällä hetkellä ne on vallannu keittiön pöydän.
Uusia laseja pitäisi myös ostaa, katson löytyykö halvalla ja sopivia meille..jossain vaiheessa ostettava sitten lisää lautasia matalia, haarukoita ja lusikoita..
Tänään olisi suunnitteilla iltapäivällä mennä kylään yhdelle kaverille ja ottaa nuorin lapsi mukaan. Jos nyt mitään pakollista estettä ei tule. Toivon mukaan ei.
Olen tämän äitin nähnyt jo itse, kävin kerran heidän luonaan kahvilla kun oli yksin kotona. Mukavan tuntuinen oli.
Ärsyttää itseä kun käy jossain kahvilla ja silloin puhuu että tarvii nähdä taas piakkoin mutta sitten se vaan venyy ja venyy se näkeminen. No heilläkin oli muutto tässä uuteen asuntoon..
Mutta nyt alettava aamupuurolle ja valmistautumaan ettei menisi myöhäseksi lähtö. Ikea aukee klo.10 niin haluan niihin aikoihin olla jo sielä.. ja tarvii vielä selvittää se Kangasalan pulju.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaan postaan..

Kampanja

Ystävyys