Sunnuntai, vkloppu kohta ohi..

Tälläinen pikainen sunnuntai päivitys!
Toosi kiva.. Muut viettää vapaa - aikaa ku itellä ei oo koskaan mitään sellasta.. Kukaan ei oo enään yhteyttä pitänyt. Ei ne kai sit todellisia ystäviäkää oo.. Olis kiva ku vois mennä ja tehdä ystävien kanssa jotain kivaa.

Flunssastaki ollaan miltein parannuttu. Vähän on ehkä sellaista että ääni välillä poissa / maassa mutta kun köhäsee niin lima lähtee kurkusta ja taas ääni palautunut. Paleltaa kyllä. Mutta kai se kuuluu tähän syksyyn. Villasukat jalassa saa sisällä painella. Ulkonaki jo pipo ja ulkohousut.

Mietin tekisinkö faceen jonkun oman blogin (ku haluaisin mutta nimeä en sille tiedä) missä en kertois samoja asioita aina välttämättä ku täällä. Jos sinne tekisin jonkun oman liikuntapäivä ja leivonta blogin ja ottaisin ne täältä pois..?

Facessa on "uusia ystäviä" ryhmä. No sieltä kautta tapasin eilen yhden naisen jonka kanssa kävin lenkillä. Asuu täällä mun nurkilla. Hän oli ihana ihminen. Niin sydämellinen.

Olen oikeesti niin uupunut että en jaksa.. Kumpa elämässä olisi muutaki välillä..

Kommentit

Lumiperhonen sanoi…
Mua ainaki kiinnostaisi nähdä, mut aika vaan on töiden takia vähissä ja se harmittaa itseäki, ku oikeesti haluaisin ystäviä enemmän nähdä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017