Leppoisaa

Eilinen päivä takana eli sielä vahvistavassa työtoiminnassa. Sielä oli kovin leppoisaa ja kun päiväni päättyi sanoivat että saan ihan rauhassa muutaman viikon vaan katsella taustalla niiden touhua. Mutta sitten jo toisessa vaiheessa ennen päivän päättymistä oli et miettivät mitä voisin tehdä. Hmm.. No kyllä esim. Jotain siivousta voisin tehdä niin ei ihan olisi päivä pitkä.
Eilen sielä istuskelin sohvalla ja juteltiin niitä näitä ja mietittiin kaikki et mikä kiinnostaisi/ mistä voisi kertoilla. Jotkut puhui suunnistuksesta, käsitöistä, ompelusta, virkkauksesta, kutomisesta..
Tuonne tulee siis niitä nuoria 17v--> ylöspäin. En tarkkaa ikäluokkaa tiedä. Mutta sielä ainakin yksi kävi kaupassa yhden nuoren kanssa, teki ruokaa hänen kanssaan ja toinen kattasi pöydän toisen nuoren kanssa jne..
Perjantaina menen luultavasti jo 9 niin pääsis 13 tai aikasemmin. Perjantaina menen heidän kanssaan syömään Turkkilaiseen 12 jälkeen ja sen jälkeen pääsisi jo kotio.

Tänään kävin Ideaparkissa. Ollu suunnitteilla ostaa meikkivoidetta joka pysyisi suht pitkään eikä naama kiiltelisi ym.
Kävin Kick:illä. Sielä sain ihan niin apua että mut meikattiin. Ei oo niin ennen käynyt. Oli kivaa!
Kokeiltiin vaaleaa ja tätä tummempaa meikkivoidetta johka sit päädyin eli voiteen nimi Lancome Teint Idol 53e. Sitten laittoi meikkivoiteen alle kosteusvoidetta Kicks Hydrating Pr 16.90e jonka kans ostin. Ja meikkivoiteen päälle laittoi puuteria niin meikkivoide pysyy. Puuteria en ostanut. 

Olin eilen miettinyt kun kävimme lähellä olevassa K Marketissa ja siinä pihalla oli Parturi-Kampaamon mainos että klassiset ripsienpidennykset saisi 45e, 9.9 asti eli perjantaihin. Olenhan niistä taas haaveillut pitkään!
Mutta kun ajattelee ettei ne pysy kauaa, noin 3-4 viikon välein on huolto joka maksaa 40-60e. Ja nukkua ei voisi niinkuin haluaisi koska ne muuten lähtee/tippuu. Eli pitäisi nukkua kyljellään tai selällään. Paremmin unta saan mahalteen. Mutta eniway..
Niin ostin sitten sen meikkivoiteen joka maksoi ton kosteusvoiteen kanssa 70e. 
Huuh, kauneus on kallista! 
Ja sitten voin ostella erilaisia ripsivärejä jos haluan niistä tuuheemmat ym.. Niin tulee siinä halvemmaksi. Ja mieskin oli samaa mieltä! :)

Psykologilla kävin myös juttelemassa tänään. Pystyin vihdosta viimein sanomaan sielä että pelkään kuolemaa. Arka on asia. Kaikki omat isovanhemmat on kuolleet. Kai se kun ollut melkein paikalla silloin kun ovat kuolleet niin on lisännyt pelkoa enemmän.

Torkuin tossa pienet unet ja naama näyttää edelleen hyvältä. 👍👌

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017