Yks lauantaiaamu

Huomenta päivää.

Ei olisi tehnyt mieli herätä tähän päivään..
Tulee varmaan niin tylsä päivä.
Autolla ei voi liikkua. Olen täs katsonut uutta autoa. Mitä pystyttäis maksamaan autosta on n. 700e. Voisi se enemmänkin olla jos voisi kahdessa erässä esim. Maksaa mutta yleensä yksityisille ei voi.
Kuopuksen yks kummeista ilmoitti ettei tule siunaamistilaisuuteen kun hällä on töitä. Voi olla hyvin mahdollista mutta voi olla ettei ole. Nyt vastaili viimeinenki kummi etteivät pääse.
Mun lähin sisko joka asuu tässä lähellä on tulossa vaikkei kuopuksen kummi olekaan. Hän on esikoinen kummi. Ja yksi kummi asuu Ruotsissa. Tuli valkattua kummit nyt taas väärin kuopuksenki kohdalla.

Hmm, mitähän tänään tekisi..
Olisi kiva mennä vaikka ensi viikolla ostamaan pojille vähän uusia kouluvaatteita.

Olen yhdessä whatsapp ryhmässä joka perustettiin Hätäkahvit sivuston kautta. En ole sielä juuri kirjoitellut mitään, en niin aktiivisesti kun muut niin mietin että sitten kun olen kirjoittanut niin onkohan sielä tyyliin joku naamaraja. Yhdessä vaiheessa sielä kyseltiin kai millä nimellä löytyy facesta ja instasta ku ite laitoin niin ehkä stalkkaamassa ovat käyneet muttei minkäänlaista kaveripyyntöä tms ei oo tullut. Mietin että pitäiskö kysyä että onko heillä joku naamaraja täällä vai poistua vaan ihan suosiolla kun ei tuu kirjotettuaka sielä mitään.
Mitä mieltä olette?

Sitten tossa olin vähän miettinyt että jos kaveri voisi ennen poikien koulun alkua leikata heidän hiukset muttei hän voi kuulemma autolla ajella meille kun ei sekään toimi kunnolla. Mutta mietin sitä että kyllä sillä voi silti muualle ajella.

Tässä taas tällä kertaa, lähen synkisteleen peiton alle ja syön suklaata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017