Kopkop

Kyläilemässä tosiaan tuli käytyä. Aivan ihana ihminen <3
Viimeksi kun näimme hain hänet ja lähdettiin körötteleen kohti keskustaa. Ajettiin auti Tammelan Torin taakse ja lähettiin käveleen tietämättä minne. No mietin että mahtaisikohan Tullintori olla auki. Mentiin lähemmäksi katsomaan muttei ollut. Käveltiin sitten Sorsapuistoon. Sielä oli paljon ihmisiä kännykät käsissään luultavasti pelaamassa uutta Pokemon peliä, jotkut ottivat aurinkoa nurtsilla. Kierrettiin tosiaan puisto ympäri ja lähdimme käveleen takas Tammelan Torille. Ostettiin pehmikset jätski kioskilta ja istuttiin siihen penkeille syömään. Siihen sitten alkoi pikkulintuja tuleen, kovin kesyjä olivat. Hyvä etteivät kädestä tulleet viemään. Sai jalkojaan siinä sitten heilutella. Sitten kun pehmikset oltiin syöty lähdimme autolle. En voi tajuta miksei oltu voitu jo ajat sitten nähdä. Mutta parempi nyt kuin ei milloinkaan.
Nyt ei olla taas muutamiin päiviin nähty, viestitelty kyllä olemme.

Sain häneltä kalvoja ilmaisiks että vähän näkisin millaisia on. Nyt olen päällystänyt olohuoneen pöydän valkomusta kukkakuosilla, vessan/ kylppärin kaapin ovet ja seuraavana tiedossa poikien huoneen laatikosto. Niistä löytyy kuvia minun instagram sivulta nimimerkillä __lissu.

Joko kertoilin että tilailin Fit werstaan kautta Sonja kun hällä oli tarjous 20e tossa vajaa kuukausi sitten niin kotitreeniohjelman. Niitä on 3 kpl ohjelmia niinku jokaiselle päivälläe omansa 3 päivän ajan ja 2 päivää lepoa.
Sitten Miisalta tilailin kun hälläkin oli tarjous tai on koko kesän ajan 39e ruokavalion.
Niitä olen tässä nyt yrittänyt noudattaa. Välillä vähän hankalaa kun on rahat vähissä niin ei voi ostaa niitä mitä itse tarvitsee vaan pitää ostaa mitä muut syö. Ei sillä omalla syömisellä aina niin väliä ole. Vettä olen nyt yrittänyt juoda melki koko ajan. Pidän useimmiten 0.5l pulloa mukanani. Ja pidän kännykässä sellaista veden juonti sovellusta minne aina lisään sen määrän vettä kun olen juonut. Eli ne on sielä sovelluksella MLL merkinnällä. Tulee siis päivittäin juotua 500mll kahdesti jos ei kolmestiki. Mutta kyllä sen sitten huomaa jos ei ole vettä juonut että alkaa suu ja huulet kuivuamaan tosi nopsaan.

Ajattelin taas vaihteeksi aloittaa kirjeenvaihdon.. Täytyy huomenna aloitella kirjoittamista jos tekemisiltään kerkiää kun tuntuu että olisi paljoon hommaa. Kuten esim. Päällystää, yksi kaveri tulee poikansa kanssa kahville, käydä lenkillä jaja.. No kyllä kerkiää.

Leivoin tänään porkkanasämpylöitä. Voin seuraavaan postaukseen laittaa siitä ohjeen ja kuvaa.

Mutta nytten on kai ruvettava nukkumaan. Hyvät yöt :)

Kommentit

Miiuska sanoi…
Oot kyll ihanempia ihmisiä ketä oon tavannut! �� Harmittaa ihan ettei jo silloin kauan sitten nähty!
BlackAngel sanoi…
Ihan tässä herkistyy, kiitos! ❤

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017