Joo-o...

Vapaa viikonloppu ja mitä teemme?
No oltas käyty KodinYkkösessä mutta vartija sanoi oven ulkopuolella etteivät ota enään uusia asiakkaita.. Whaat?? No joo, kyllähän sen toisaalta ymmärtää jos kassajono on piiitkä mutta toisaalta ei. Kello oli vasta 19.47 että olisin ihan hyvin kerinnyt käymään ostaan kuntokalenterin. Mistä olen nyt haaveillut. Hämeenkadun ja Koskikeskuksen kirjakaupassa maksaisi 9e pyöristettynä mutten sinne asti tahtois lähtee. Kodin1 sais päälle 15e.

Tänään 30.7 lauantaina käytiin sielä Kodin1, oli kyllä hyllyt tyhjän näköisiä eli ei ollut enään kalenteriakaan. Suoraan sanottuna paska Kodin1 ja Anttila minkä menitte tekemään!
No lähdettiin sitten cityyn ajeleen sillä toivolla että sieltä sen saan ostettua mutta ei. Sitten katoin Suomen kirjakaupan sivuja että mitä siinä lukee Tampereen kohdalla. No enpä osannut aikasemmin katsoa kunnolla että siinä oli PUNAINEN pallukka joka tarkoittaa että ne ovat LOPPUNEET. Siis ihan tosi?! Voi mun kanssa. Olen pettynyt! En saanut ostettua paikanpäältä mistään. Tuli ihan turhaan herättyä 9 aikoihin kun olis saanut nukkua pitkään kun kerta lapsivapaa..
Nyt en tiedä tilaisinko sellaiset urheilu/fitness kalenterisivut jostain vai ajaisinko esim. Ikaalisiin. Toisaalta se olis ihan sama koska jos mulla ei sillä hetkellä ole rahaa tilillä niin en pysty netin kautta tilaamaan. :(
Miten voikin aina olla rahat loppu..

Mistä ihmeestä löytäisin kirjepaperia? Oikeesti, Tokmannit, Löytöliiterit, Cittarit on käyty läpi. Netistäkin yritin joltain sivulta katsoa mutten muista sen nimeä nyt tähän hätään. Kerron sen teille kohta.
1. Korttipaja.fi
2. Chiccompany.fi löytyi muttei kelpaa minun makuuni.
3. Klemmarikellari.
4. Paperinauha.fi löytyi kaikkea muuta kivaa.
5. Sandytalarmo.mycashflow.fi löytyi mutta onko kirjepaperit nykyään tuollaisia pieniä?
6. Paperikeiju.com: kirjesettejä 4 paperia ja 2 kuorta :o halpa mutta liian vähän.
7. Teippitarha.fi
8. Postcardgarden.com: löytyi mutta ei pysty heti maksamaan.
9. Huuto.netistä löytyis mutten tarkemmin ole vielä katsonut.
10. Fiiniks.fi, en ole vielä katsonut.
11. Blippo.com, en ole tarkastanut vielä.
12. Googleen ku laittaa janetstore pitäisi löytyä?
13. Graphicgarden.com katsomatta
14. Papershop.fi: tais kai jotain olla.
15. Koukero.fi: kirjepaperi settejä löytys..

Mutta löytyskö mitään mihinkä voisi mennä paikanpäälle katsomaan?

Tää on vaan niin persiistä. Itsellä lapsivapaa, muilla ei. Ei voi tehdä mitään extemporee juttuja. Olis niin ollu kiva ku olis voinu vaikka joku tulla kyläileen. Itse kun en pääse liikkumaan. Joo taas varmaan marisen näistä asioista mutta minkäs teet. Jotkut valittaa ku ei nähdä. Mut se mikä ärsyttää enemmän, oli vähän puhuttu yhden kanssa että kun meillä lapsivapaata niin hän yrittää saada omat muksunsa hoitoon. No eipä ollut edes kysellyt. Itse vielä ehdotti että jos juotais. Kun itse olin suunnitellut jo kaiken tulevasta vapaasta, ei kyseisestä ihmisestä kuulunut enään mitään. Eipä hän pahemmin ole kysellyt kuulumisis tai muuta. En minäkään viitsi.

Jospa jatkais taas kirjeen kirjoittamista kun tänne sai ensin avauduttua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017