Gluteeniton

Ajattelin alkaa kokeilemaan gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia. Jospa niistä olisi apua väsymykseen, närästykseen ja jopa laihduttamiseen. Tiedä häntä..! 
Tein ekaa kertaa gluteenittoman pannukakun. Tuli kaunis ruskea kuori ja oli myös hyvää.

En ole kirjoittanutkaan pitkään aikaan. Täytin tuossa huhtikuussa pyöreitä mutta kai silti olen aina 25v? ;)

27.5 loppui meille jännittäneille se ryhmä. En nyt voi sanoa että siitä mitään hyötyä olisi ollut, muuta kuin kerran viikossa oli jotain omaa tekemistä. Syksyllä soittelevat mulle että mihin ryhmään haluan mennä.. 

Nuorimmaiseni täyttää 8. päivä 7vuotta ja aloittaa syksyllä ekanluokan. Kyselin yhdeltä kaverilta voisiko hän tehdä kakun? Poika toivoi Star Wars kakkua ja kun ei omat rahkeet riitä niin hienon kakun tekoon että mieluummin maksan kakun teosta kuin teen itse. Paremmin multa onnistuu muitten tekemiset. Ja kyllä kermakakkuja osaan tehdä mutten marsipaaneista.. 

Tänään katselin Apetit nettisivua jossa oli ruokareseptejä ja otin sieltä sitten kokeiluun Broileri-kermaperunavuuan. Tää oli luultavasti gluteeniton? :D
Lopuksi laitan kuvia jos onnistuu. Tuli todella hyvää. Lisäksi tein salaatin pitkästä aikaan.

Aloin tossa kasvattamaan, hmm, oliko noi nyt tomaatteja. Vanhin poika oli koulussa laittaneet herneitä kasvuun. Saas nähdä mitä tulee :)
Ekaksi on kasveista kuva, sitten mun lautasesta mitä suuhuni laitan. Sitten pannukakku. Viimeisenä broileri-kermaperunavuuasta toinen kuva. Tuli sinne tänne tummia kohtia mutta onpahan rapsakkaa josta tykkään.. Kasvit ovat sisällä siksi kun yöllä oli jonkun verran kylmää etteivät palellu.. 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017