Kurjuus

Huhtikuun 3 päivä meneillään..viime kuussako viimeksi kirjoitin.. No tää on ihan hyvä väli. Vai tarvitseeko joka päivä kirjoitella kuulumisia?

Minä tässä tukkoisena, strepsilssiä imeskellen sängyssä maaten flunssasena.. Tosi kurjaa!
Eka oli noin 2-4 viikkoa mitä siitä jo on kurkku silloin tällöin kipeä. Sitten se muuttui joka päiväiseksi niin ettei nielemään melkein pystynyt.
Join kurkkuuni muutaman päivän inkivääri,sitruuna ja hunajajuomaa eli laitoin niitä kuumaan veteen. Sitten on tullut juotua viinimarjamehua ja hunajavettä. Ja syötyä mynthoneita jotka ei kurkkuun auttaneet niin siirryin strepsilsseihin. Niistä kai jonkin verran apua on ollut. Nyt tällä hetkellä kurkku ei ole kipeä mutta kaikkea muuta sen tilalle on tullut. Nuhaa, limaa, yskää.. Muutaman viikon verran on paleltanutkin niin että voisi luulla olevansa kuumetta muttei kumminkaan ole.
Toisina päivinä olen jaksanut jopa jotain tehdä ja toisina en.

Voi kuinka tyhmä voin ollakaan..en yhtään ajatellut vaikka kurkkuni oli kipeä että tulisin näin kipeäksi niin ostin sitten painonpudotus paketin joka kestää 8 viikkoa ja se alkoi nyt tällä viikolla, muistaakseni maanantaina vai oliko edellis sunnuntaina.. Kyllä kerkesin muutaman päivän syömään niinku ohjeissa oli ja yhdeltä päivältä kerkesin tekemään lihaskuntoharjoituksia. Sitten oliki seuraavana päivänä lepo päivä ja eilen olisi pitänyt tehdä HIIT-harjoituksia mutta en voinut. Hiki virtasi jo vaikka vaan istuin. Palelsi. Niin mies oli sitä mieltä ettei nyt kannata hikoilla että paranen. Toivottavasti en kauaa sairasta. Ensi viikolla olisi Taysissa viimoinen käynti, saas nähdä jaksanko mennä. Torstaina olisi yksikköpäivä jolloin olisin tutustumassa Klemmari/ toimisto töihin Avaimia Arkeen ryhmässä. Mutta jos ensi viikolla tälläinen olo niin en aijo mennä. Mietinkin sitten että pitäisikö minun sinä päivänä hakea tksta poissaolo todistus? On siitä tuolla jonkinlaista puhetta ollut mutten muista. No täytyy sitten soitella sinne jos käykin niin etten pääse ja kysyä asiaa. Sitten ensi viikonloppuna olisi vapaata tiedossa. Lapset lähtee tukiperheeseen. Siitä viikko etiäpäin on minun synttärit. Haluisin niitä jollain tapaa viettää mutta en tiedä? Kavereita ei hirveästi ole joita voisi kutsua.. Silloin 16 viikonloppuna niin lapset olisivat menossa vanhemmilleni. Mutta voi olla mahdollista että vietetään synttäreitäni jo tuolloin ensi viikonloppuna jos olen parantunut. Joten nyt otetaan vinkkejä vastaan kuinka selätettäis flunssa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017