Suunnitelmia..

Eilen tuossa vähän mietiskelin että voisin kasvattaa jonkun hedelmäpuun. Selailin nettiä Puutarha sivuilla ja Googleen laitoin hakusanaksi viikunan kasvattaminen. Kun viikuna näytti aika hyvältä ja helpolta kasvattaa/ hoito-ohjeet. Olen sitä joskus syönytkin. Ai niin, unohtu Citymarketista katsoa olisiko sielä ollut niitä, olisin ostanut. Salessa niitä ei ollut. Pitää Bauhaussissa tai Rautiasta käydä katsomassa siemeniä, multaa ja joku ruukku.
Siitä sitten myöhemmin lisää..

Tämän vuoden 1/2016 Ruoka -lehdessä oli hyviä ohjeita. Se on voimassa 11.1-2.3, aika pitkään.
Ajattelin lehdestä kokeilla Smoothiekakkua ja Vohvelisandwichiä.
Smoothiekakun tein yhtenä iltana ja yöksi laitoin jääkaappiin.

Aika heleppo ohje;
1 Pkt (oliko se 175g) digestivekeksiä
1 Piltti (itse laitoin päärynä vaikka ohjeessa oli mango)
2 Banaania
300g mustikoita (mä laitoin 200g mustikkaa ja 100g vadelmaa ku mustikat loppui kesken)
4 dl AB maustamatonta jogurttia (kaupasta löyty rasvaton maustamaton jogurttia)
7 Liivatelehteä
1 1/2 rkl vettä

Sitten jääkaappiin 5 tuntia tai yön yli.
Ei tarvinnut edes lehdestä katsoa mitä siihen tuli kun muistin.. :)

Digestivekeksit murskata ja siihen sekoittaa esim. Päärynäpiltti. Kuoria kaksi banaania, laittaa kohmeiset mustikat samaan kippoon kun banaanit. Siihen sekaan vielä AB maustamatonta jogurttia. Sitten sauvasekoittimella  murskata ne. 7 Liivatelehteä olleet jääkylmässä vedessä. Kiehauttaa 1 1/2 ruokalusikallista vettä ja sekoittaa siihen puristellut liivatteet. Ohkasena nauhana kaataa kuuma vesi liivatteineen kippoon johon on sauvasekoittimella murskattu banaanit, marjat ja jogurtti. Ja jatkaa hetki sauvasekoittimella vatkausta.

Sitten tänään tein välipalaksi itselle ja miehelle Vohvelisandwichiä.
Eli vohvelitaikina (itse käytin kaupasta ostettua), paistaa 6 vohvelia joista leikata sydämet irti. Ja alkaa kasaamaan niitä päällekkäin ja väleihin laittaa pekonia, tomaattia, lehtisalaattia ja majoneesia (laitoin vielä kurkkua) voi NAM kun niistä tuli hyviä!!

Tänään olin ystävän koululla jossa hän teki hiuspohjanhoidon, oli ilmainen ja rentouttavaa päähierontaa. Hiuksista tuli tosi sileet ja pehmeät. Viimeksi kun kävin sielä niin värjäsi minun hiukset.. Nyt ystävän kanssa odotamme mun hiustenpidennyksiä jotka hän tilasi minulle. Eli seuraavaksi on varmaan hiusten värjäystä ja pidennyksien laittoa..ootan innolla!! :)

Mutta nyt nukkumaan, hyvät yöt.

Kommentit

Kiki sanoi…
Tuosta kakkuohjeesta tulee paljon vähäkalorisempi tavalliseen juustokakkuun verrattuna kun ei digestivejä sekoita rasvaan, täytyy kokeilla :)
BlackAngel sanoi…
Niimpä. Tuli kyllä tosi hyvää. Vaihtelua niihin juustokakkuihin. Mietinkin tuossa että voisi enemmän tehdä ja kokeilla tuollaisia kun löytäisi hyvät ohjeet

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017