Jäiks!!

Tänään torstaina eka arki päivä lapsille, menivät onneksi klo.9 kouluun ja eskariin. Oli aamukankeutta nuorimmaisen kanssa. Kun itse heräsin herätyskelloon 7.30, menin pojille laittamaan valot päälle. Vanhin siitä heräsi mutta nuorin ei. Laitoin ton meidän söpö pikku kaiuttimen pojan yötuolille/pöydälle ja laitoin tabletista Muumi herätys laulun :) Meni jotenkin näin "herää jo herää jo. Tänään kiva päivä on" :) heräshän se.

Voi ei. Tossa kun sain pojat vietyä, hain auton avaimen ja menin laittamaan auton lämmitys tolppaan lisää aikaa niin nyt en enään muista miten sen laitoin. Täytyy lähtee ny jo ite ulos ja vaikka raappaan jo sitä.
Joo, mä pölkky olin siirtänyt sitä niin ettei se ollu päällä. En vaan osannu ajatella että eihän se kello vielä niin paljoa ole. No laitoin se siihen aikaan mitä kello oli ja rupesin autoa raappaamaan ja välillä kokeilin jos auto lähtis käyntiin mutta ei.
Sitten laittelin jo siskolle viestiä että lähteekö heidän auto hyvin käyntiin..sisko sano et kohta kaksi tuntia heillä on ollu lämmityksessä et saas nähdä. No kyllä se heillä lähtikin. Toi sisko sitten heidän vara akkunsa meille että saatiin siitä virtaa mutta turhaan. Oli kai joku sulakekkin menny. Kello käy jo 10.50, soitan ripsi- ja kynsitekniikolle satukristiina.fi että myöhästyn vähän. Se ei haitannut onneksi. Myöhästyin vaan onneks 10minuuttia. Sisko mut sinne heitti kun ei vara akustakaan ollu hyötyä. Siitä sitten sisko ja mun mies lähti ostaan jotain osaa sillä välin kun itse olin tuolla. Hihii eli kävin laitattamassa ripsipidennykset <3 huisiaa!! :)
Ihan turhaan jännitin sitä :) noin 1,5 tuntia siinä meni. Vähän noi on Yyper hienot!!

Tämä päivä on kertakaikkisesti ollut mokailujen päivä.. silmäni pesin joten meni ripsiinkin vettä vaikka ei kai olisi saanut. Ohjeessa jonka sain lukee kyllä että kolme tuntia pitää antaa olla. Ja suullisesti sanoi että 12 tuntia. Mutta mies sano että tuo kolme tuntia pitää paikkansa ja jos ei pitäisi niin miksi tehdä tuollainen ohje..eli minun ei kai kannata/ tartte tressata. Huolto maksaisi 50e 3-4 viikkoa laitosta. Siskoni puhui että missä hän on käynyt niin 35e vajaasta 3 viikosta. Että tässä nyt näkee jääkö alle 3 viikkoa (jolloin siskon paikassa tulisi halvemmaksi) alkaa tippumaan vai meneekö yli niin sitten huolto tuolla missä kävin ottamassakin, silloin ei säästä mitään.
Saas nähdä mitä nukkumisesta tulee kun pitäisi nukkua selälteen. Tykkään alkaa nukkumaan ja saan paremmin unta mahalteen. Mutta nyt sen kastamisen jälkeen, mun oikeassa silmän kulmassa on pistänyt/ joku ripsi huonosti tai jotain..mutta kun katson niin en näe mitään. ARG!

Minun piti tänään mennä ystävän <3 kanssa kirpputorille tai tossa päivän mittaan siitä puhuttiin. Mutta kun hain nuorimmaisen eskarista vasta klo.16 ja poika halusi kaverilleen jossa sai olla kaksi tuntia niin olisi tullut kiireinen aikataulu. Olisi saanut tukka putkella lentää paikasta paikkaan. Niin mietittiin sitten että jos lauantaina menisimme. Silloin on luvattu lauhaakin että autokin voisi lähteä paremmin käyntiin kun tänään. Minulla on jotenkin hyvä fiilis tuosta ystävästäni <3 Uskon hänen olevan luotettava eikä mikään kaksinaamainen niinku nämä edelliset kaverini. Yhtä toistakin kaveria pitäisi nähdä,  täytyisi hänenkin kanssaan sopia tärskyt :) toivottavasti hänestäkin tulisi hyvä ystäväni niin sitten niitä olisi jo kaksin kappalein <3
Luulin jo etten koskaan voi luottaa kehenkään..

Jospa nyt koittaisin alkaa nukkumaan.  Makoisia unia kaikille..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017