Herkkujen päivä

Eilen mies suunnitteli tämän päivän ruuan, sille tulee välillä ahaa elämyksiä/ mietteitä :)

Eli teimme Uuniperunoita. Ei oltu kumpikaan niitä aikasemmin tehty. Laitettiin täytteiksi tonnikalaa, raejuustoa, italiansalaattia, palvikinkkua, juustoraastetta ja pohjalle nokare valkosipulisulatejuustoa.. kaikkia emme sekaisin laittaneet mutta en muista enään miten laitoimme. Ja kuvankin tajusin ottaa jälkeenpäin. Kolme oli jo syöty ja kolmesta muusta jäi vähän. Hyviä oli. Se oli semmoinen seisomapöytä josta molemmat maisteltiin vähän ettei jaettu tasan..

Sitten liityin Facebookissa "Painonpudotusvinkit ja terveelliset elämäntavat naisille" -ryhmään.
Niin sielä oli ohje Uuniomenoihin.
1,5tl kanelia, 1rkl sokeria, 4kpl omenoita, 1,5dl vettä. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Laita omenat uunin kestävään vuokaan. Kaada vuoan pohjalle vesi ja ripottele omenien päälle sokeria ja kanelia. Kypsennä uunissa 200 asteessa n.15-20min. Energiaa/annos; 73 kcal.
Mutta kun olivat valmiita niin mies tuli ja sanoo että jäätelön kanssa olisivat hyviä. No eipä sitä kiusausta voinu välttää. Kuvat niistä. Nyt on vatsa täynnä. Uuniperunoitten jälkeen iski uni silmään, rupes ihan mahottoman paljon väsyttämään. Meillä on muutenkin nyt vähän unirytmi sekasin kun ollaan tai siis minä ruvennu nukkumaan vasta 01-02 aikoihin. Mieshän valvoo välillä pitkäänkin. Ja sitten on herätty puolen päivän jälkeen.. Normaalisti menen nukkumaan viimeistään 23.30 ja aamulla herään klo.07.20 herättämään lapset. Mies valvoo arkisinkin klo.03, tosi harvoin on sellaisia päiviä jolloin rupeisi nukkumaan samoihin aikoihin ku minä ja sitten herää klo.10 aikoihin tai joskus minun ja lasten väittelyihin/ tappeluihin aamuisin.

Ai niin, pyykit ovat olleet koneessa eilisestä asti. Tänään sain vasta edelliset pyykit kaappiin kuivaustelineeltä. Ei vaan eilen jaksanut ja ei jaksa kohta nytkään jos ei ala hommiin. Täytyy laittaa musiikkia niin se auttaa mua tekeen kotihommia :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017