Aika kuluu ja kuluu

Kello näyttää jo yli puolta yötä, taas. Kyllä minua väsytti tunti sitten mutta en vaan malttanut alkaa nukkumaan. Väsyttää kyllä vieläkin joten kai kirjotan hetken, päälimmäiset asiat ja rupean nukkumaan.. Laitoin herätyskellon soittamaan 7.25, harjotellakseen torstai aamua ;) joten saas nähdä että nousenko vai sammutan kellon ja jatkan unia. Ajattelin että voisin vaikka lähteä pienen kävelylenkin tekemään, joo, kyllä tuohon aikaan aamusta..oonko hullu?! ulkona on nyt -21 astetta pakkasta niin paljonkohan aamulla mahtaa olla.
Mietin että mikäköhän se aste määrä on kun ei tartte kouluun mennä? Sillon kun itse olin ala-asteella niin muistaakseni opettaja sanoi että jos on tietty määrä pakkasta niin ei tarttis kouluun mennä..mutta siitähän on tosiaan aikaa. Taitaa ne ajat olla muuttuneet nykyaikaan. Kouluun on pakko mennä, välitunnille ei niin pakko jos pakkasta on paljon..

Kävin tänään kyläilemässä. Olin maassa, masentunut ja alakuloinen, kaikkea mahdollista siis kotona. Seinät tuntui kaatuvan päälleen..olin aikasemmin päivällä sopinut että ilmoittelen kun lähden liikkeelle. Mutta kello kävi ja kului, ei oikein jaksanut mitään. Miehen kanssa juttelin mitä tekisin. Hän yritti rohkaista minua lähtemään. Siitä kului vielä noin 15 minuuttia kun yhtäkkiä rupesin pukemaan päälle ja vähän meikkasin, sekin toi vähän piristystä. Sain tänään siis yhden uuden luotettavan ystävän! :)
Ollaan samana vuonna synnytty ja hän näyttää vanhemmalta kuin mitä on mutta vain muutaman vuoden ;)
Juotiin kahvetta ja juteltiin..
Hänellä on ihanan söpö koira. Heitin ilmoille kun olin lähdössä että voisin koiran ottaa joskus mukaani, meille kyläileen. Se kävi ystävälle. Lapsetkin meillä tykkäisi kun meidän oma hauvva on sielä reissussa ;)

Huomenet. Kello oli kun heräsin ilman kellon soittoa 6.30 (what?). Olin sillon jo valmis heräämään, sammutin kellon ja nousinkin ylös. Kävin vessassa ja katsoin keittiön mittarista että paljonko on pakkasta? Paljonko teillä on? Meillä -23! Ei tee mieli lähteä pihalle ja sit viel kun sielä tuulee niin se tekee ilmasta kylmemmän mitä on. Meidän makuuhuoneen patteri on kylmä, tosi pikku riikkisen lämmin ylhäältä. Et en tiedä yrittääkö lämmetä. Sillon 6.35 kun heräsin niin oli kuumempi ku mitä nyt.
Kello näyttää 6.55. Taidan jatkaa unia noin kahden tunnin ajan.
Huomenet uudestaan!
Tästä päivästä tulee varmaan hermoja kiristävä päivä..onneks koulut alkaa jo huomenna kun en olis kestänyt enään yhtään päivää. Tosin ei sitä ole kun kaksi päivää koulua ja taas viikonloppu. ARG! No kai se kestetään.. voisi vaikka miettiä kyläilyä koko perheen kanssa jonnekin.
Huomenna saa ilmoittaa nuorimmaisen lapsen kouluun, apua!
Toivottavasti nää kovat pakkaset oli sitten tässä ettei viikko tolkulla kestä.
En jaksaisi odottaa huomista. Mietin siinä aikasin aamulla että mitä tänään tekisi mutta en muista enään muuta kuin että imuroida pitäisi pölyt pois ja hankkiutua eroon noista laatikoista ja kuusista mitä eteisessä odottaa varastoon menoa.. :D
Niin ei kun nyt muistan, laatikoista puheenollen. Olikohan se Tokmannilla kun sai halvalla laatikoita mut se ei varmaan taida tänään olla auki. Niin kun Citymatketit, Salet ja varmaan Prismat on. Eilen mietin että tarvii kaupassa käydä että selviää tän päivän. Kävin kyllä kaupassa illalla kun ystävälle poikkesin, et tänään luultavasti on pizza päivä :) mut miehelle tupakkia on varmasn käytävä ostaan joka tapauksessa. Harvoin yksi aski kestää kaksi päivää..
Taidan ruveta aamupalalle ja jäädä miettimään omia Ystävyys suhteiden lausahduksia/ mietteitä. Tuleeko teillä minkäänlaisia mieleen? Sitten kirjoitan ne kaikki ylös jollekin hienolle taustalle ja voisin laittaa kuvaa/ jakaa teille ne :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017