1.1.2016

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
Mites teillä vieteltiin? Me olimme miehen kanssa kahdestaan kotona katsottiin televisiota, syötiin herkkuja ja katselin ilotulitusten pauketta makuuhuoneen ikkunasta. Parveketta pitemmälle ei raaskinut mennä kun niin kamala tuuli oli ja kylmä.. hyi, kylmä tuuli näyttäisi vieläkin olevan.
Aamupalan söin hetki sitten vaikkei aamu enään olekaan :D söin uunipuuroa eli toiselta nimeltä joulupuuroa :)

Sormet on niin syhyäneet eilisestä asti kirjoittamista että nyt oli pakko päästää ne valloilleen :)

Eilen vai oliko jo tätä päivää makasin yksin sängyssä, kyynel silmäkulmassa miettien että mihin tämä aika kuluu. Ei mulla ikä kriisiä ole mutta olen kumminkin kohta 30v, pelkään sosiaalisia tilanteita - siksi varmaan työtön olen pitkään ollutkin. Tai eihän se ainoa syy ole ollut, sairastuinhan masennukseen. Ja pelkään edelleen kuolemaa. Mies täyttää myös tänä vuonna pyöreitä. Vanhempanikin ovat kohta jo niin vanhoja että kuolevat. Minäkin kuolen. Mites mun lapsille käy, kuinka he pärjäävät. No ehkä nämä selviävät ajan kanssa.

En voi ymmärtää joitakin ihmisiä jotka valittavat että ei ole rahaa, ei varaa ostaa kallista, eivätkä halua mihinkään kuntosaliin mikä maksaa paljon. Ja sitten jo toisessa hetkessä ollaan jo kalliissa kuntosalissa kun halvempiakin olisi ollut ja ostellaan kalliita puhelimia vaikka halvempiakin melki samanlaisia olisi ollut.
Itse en ole kuntosalilla, ei mun tarvitse kun olen laihtunut ilman kuntosaliakin. Ja onhan mulla bussikortti millä pääsee "ilmaiseksi" kaupungin kuntosalille. En tarvitse mitään ohjattua tuntia laitteiden käytössä jos ei jotain laitetta osaa käyttää niin sitä on sitten käyttämäti tai kysyy joltain ihmiseltä. Mulla on kotona myös käsipainot ja tanko, käyn kävelyllä, teen vatsaliikkeitä jne - halpaa vai mitä.. ;)

Silloin kun itselläni oli vaikeeta ja pyysin apua -Hätäkahvit ryhmässä Facebookissa ruuan suhteen niin sain apua ja sitten tämä henkilö joka minua auttoi oli jo toisessa hetkessä pyytämässä ruoka-apua vaikka hänellä oli kaapit väärällään ruokaa..
Ja miksi ostaa halvalla tavaraa yksityiseltä henkilöltä Facebookissa ja menee muutama päivä niin myy tuotteen kalliimmalla hinnalla, hei haloo?! Miksi ostaa tavaraa jos se ei olekaan mieluisa?
On jotkut ihmiset vaan niin erikoisia vaikken itsekään ole mikään täydellinen mutta kulkee se raja kumminkin jossain..

Eilen tuli kokeiltua uutta keinoa lakata kynnet, oli vesivärejen "pensseli" vai mikskä sitä sanotaan ja oli askarteluhilettä eli glitteriä niin laitoin sitä kynsiini. Ei mitenkään hienot tulleet mutta kun halusin uutta kokeilla ja siihen hätään ei ollut muuta.. :) toiseen käteen laitoin vielä päällyslakan päälle mutta huomasin sitten ettei se enää kimalla niin toisesta kädestä sitten jätin tekemättä niin..

Kommentit

Kiki sanoi…
Tuo on kyllä kurjaa kun toiset käyttää väärin noita fasebuukin ryhmiä. Itsellä on lähipiirissä henkilö jonka tiedän varmuudella olevan tilanteessa jossa ei tarvita apua ja silti on kinuumassa milloin mitäkin. Kun on itse ollut joskus hädässä enkä olisi saanut muksua ruokittua ilman ulkopuolista apua niin kiukututtaa kun väärinkäyttäjät vievät avun joltain joka oikeasti tarvitsee. Vaikka itsellä se tilanne oli omaa tyhmyyttä niin siitä huolimatta.
Kiki sanoi…
Ihanat bling bling - kynnet :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017