Aivan mahtavaa

Tänään ollu suht. Ok päivä. Puolen päivän jälkeen lähdettiin kauppaan, citymarkettiin tuohon lähimpään eli Turtolaan.
Sielä oli hienoja reppuja mutta se hinta. Se minkä tuo lapsiki haluaisi niin 40e!! Huhhuh..
Täytyy varmaan jotakuta pyytää ostamaan toiselle uus reppu ku mä ostan toiselle.
Sitten tultiin kotio. Mies rupes väsäämään ruokaa kun ite lähdin toisen lapsen kanssa ulos, käytiin kattomassa että mitä ambulanssi puuhasi..kai olivat jonkun ottaneet kyytiin tai en tiiä kun siinä olin Ylen auto vieressä. Just lähtemässä molemmat kun saavuttiin paikalle.
Sitten käveltiin Saleen ostaan vähän herkkuja.
Katsottiin tossa äsken tabletin kautta uus leffa - Pöö joka kertoi Ohosta. Hauska oli.

Kokeiltiin mun vanhaa popcorn konetta. Miehelläki sellainen joskus ollut niin osasi käyttää. Tuossa kun ei enään ohjeita ollut tallessa. Hyvin se pelitti vielä vaikka monta vuotta oli vanhempieni kotona - verstaalla hyllyssä "pölyttymässä" pussissa. No ei se pölyinen ollut.. :)
Lapsuus aika tuli mieleen. Sain vanhemmiltani kattiloita. Tässä kun eilen ja tänään laitoin sellaseen kattilaan perunoita johka aina äitiki oli laittanut niin melki herkistyin..

Ei ole nyt moneen päivään tanssittua uudella pelillä eikä käytyä lenkillä. Ei huvittas yksin ja lapsia ei aina viittis pakottaa. Kukaan lähtis seuraksi lenkille tai johki salille?

Kuukausi tässä on enään lomaa. Huh, on mennyt nopiaan kesäloma. Tuntuu ettei mitään ole tehnyt. Tosin ei olla käyty missään reissussa koko perhe. Sastamalassa on pitänyt käydä sielä Kiviniityllä muttei ole sinne asti vielä päässyt. Ja traktori vai mikä oli museossa.
On ollut kyllä kurjia ilmoja vaikkei vesisade mua haittaakaan eikä ukkonen. Mutta ei niitä eläimiä kai näe jos vettä tulee taivaan täydeltä. Tai sitten jos on hyvä sää niin sitten ei ole rahaa lähteä..ei aina mee tasan nallekarkit :/

Ehkä se on kiva että arki alkaa taas, päästään rytmiin jne..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017