Kesäkuun puoliväli

Ekana pahoittelen edellistä postausta johon kirjoitin niitä reseptejä eli siis sen kinderpiirakan kohdalla kun se sokeri on sielä erilailla..eka olin kirjoittanut sen sinne ja olin tyytyväinen. Sitten mun piti poistaa se koko raaka-aineet ja linkittää se linkki siihen kuvan alle mutta se ei ihan onnistunut niinkuin ajattelin tai niinku se on ennen toiminut mutta nyt ei. Joten kirjotin sen uudestaan siihen ja sitten lisäsin sen linkin.

Tuossa huhtikuun lopulla vai oliko toukokuun alussa näin ekat sinivuokot


 Auto saatiin korjatuksi ja katsastettua toukokuun 27. päivä.. Kyllä pelkäsin että meneekö läpi mutta onneksi meni. Sielä töissä oli mun ex-tuttu :) ja hänen kohdalleen osui meidän auto.

Toukokuun viimeinen lauantai oli koululaisen viimeinen päivä kakkos luokalla. Koulun pihalla oli limusiini, no pitihän mun siitä nyt kuvakin ottaa.

En tiiä kuka oli limulla tullut..eikä olla tuollaista kyllä ennen nähty siis että kouluun joku tullut limulla..

Tuossa kesäkuun 7. päivä tuli vieteltyä nuorimmaisen syntymäpäiviä. Täytti 6 vuotta. Oikea syntymäpäivä on siis 8.6. Syksyllä menee jo eskariin. Iso poika <3


Kuvaa vähän siitä että mitä leivoin eli appelsiini rahkapullaa, mansikka/ vadelmapiirakkaa jota ei pitänyt pöytään edes laittaa eikä sitä kukaan edes syönyt. Nakkikääröjä ja valkosuklaa-browniekakku. Tuo Star Warsin D2R2 ei ole minun tekemä vaan siskon ja siskon tytön tuo koristeet.



 Valkosuklaa-browniekakku

Brownie-kerros;
100g tummaa suklaata
100g voita
2 munaa
1 dl siro erikoishienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta (itse laitoin tavallista ettei ollut tummaa)
 3/4 dl vehnäjauhoja
2 dl vadelmia

Juustokerros;
100 g valkosuklaata
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
2 munaa
1/2 dl taloussokeria
1 tl vaniljasokeria

http://www.livtv.fi/ohjelmat/sikke---ruokaa-rakkaudella/1377456-jakso-10---valkosuklaa-browniekakku 

Juhannuskin tuossa tuli ja onneksi meni. Perjantaina lähettiin porukoitteni mökille. Kokkoa ei tullut poltettua kun satoi niin kivasti vettä että oli niin märkä..aluksi oli puhetta että jospa lauiantaina sitten. No tuli sekin selväksi ettei silloinkaan, lapset niin odottivat.
Eilen lauantaina tulimme miehen kanssa kotio, lapset halusivat vielä jäädä mökille.

Mietiskelin tuossa että kauhea hinku oli tuon ompelukoneenkin suhteen mutta tuossa se nököttää tarpeettomana tän läppärin vieressä.. :)
No on sillä välillä joskus tullut jotain pientä ommeltua..Tilaustöitä tuskin on tulossakaan..
Ihan kiva saada kaikkea uutta mutta sitten se kiinnostus lopahtaa kun ei ole kankaita että voisi jotain tehdä..

Mulla on tässä nyt laihdutus projekti meneillään..toivottavasti edes siinä onnistuisin mutta nyt muutaman viikon aikana on tullut mässäiltyä. Mutta nyt on taas arkiviikot tulossa että huomenna lenkille voisi mennä..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017