Joulukuu

Nyt on Joulukuun toinen päivä.. Ei kovin hyvin tämä kuukausi alkanut.

Perjantaina lähdimme mummulaan ja pappalaan. Lauantai-iltaan kaikki sujui ihan mukavasti mutta sitten tuli puhelu. Kiireellä lähdin äitini kanssa hänen isänsä luokse, joka oli huonossa kunnossa. Olimme sielä jonkun parisen tuntia. Olisi pitänyt kauemminkin olla, koska
noin puoli tuntia sen jälkeen kun oltiin päästy takas mummulaan ja pappalaan oli vaari nukahtanut pois. :( (00.30)

Äitini sai puhelin 2 aikoihin yöllä, heräsin siihen. Menin vierelle kuuntelemaan. Äitini ei ollut tänäkään aamuna kun heräsi vielä varma mitä oli yöllä kuullut. Itsekään en oikein asiaa vielä usko.

Tänään puhuin äitilleni jo tulevista hautajaisista :( että mun on parempi tulla niihin yksin, ilman lapsia. Ja että yhdyn vanhempien ostamaan kukkakimppuun ja värssyyn. Etten halua alkaa itkeen kirkossa kesken lukemisen niinkun isomummun hautajaisissa. Vaikka että onhan se luonnollista mutta olisin yksin.
Sitten jo puhuimme siitä, että koskakohan ne hautajaiset sitten mahdollisesti voisivat olla, ennen Joulua, ennen Uutta vuotta? Että jos ovat sinä viikonloppuna kun ovat poikani 6vuotis synttärit niin sitten synttäreitä on siirrettävä. Eikä niihin synttäreihin muutenkaan tule kun oma porukka, niin sama vaikka niitä sitten siirrettäisiinkin..

Mitkäköhän vaatteet löytäisin taas siihen tilaisuuteen..? :(
Olen ollut tänään koko päivän vähän vaisu..

Kommentit

Roque sanoi…
Voih... ja just ennen juolua sattuu noin :/
Osanotot näin jälkikäteen ja kauheesti voimia! <3
BlackAngel sanoi…
Kiitos! <3
Tänään oli tuhkan lasku, sillon ennen joulua oli muistotilaisuus.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017