Iloisempi keskiviikko lokakuussa

Tekasin eilen sämpylä taikinan. Pikkusia sämpylöitä tuli, kuvat unohdin vaihteeks taas ottaa :)

Tokmannilla näin kolmisen viikkoa sitte ihanat saappaat, ei sillon ollut rahaa ostaa niitä. Rakastuin niihin! Eipä mulla tämän sään kenkiä oliskaan ollut, reinoilla jos farkut jalassa tai lenkkareilla jos tuulipuvun housut jalassa kulkenut. Eli nyt mulla on hienot kengät, farkkujen kanssa kulkea.

Tunsin itseni naiseksi kun kävelin nuo jalassani :)

Sitten kävimme toukan kanssa kirppiksellä, löyty vaatteita halvalla 3v tyttö toukalle, jolta alkaa vaatteet loppumaan. Sitten löytyi myös yksi pussilakana+tyynyliina isommalle toukalle joululahjaks. Senkin sai 2,50e. Kaupastahan ei taida saada sellaisia merkki lakanoita edes 10e. Sitte kävimme pulla kahvilla, toukka otti tripin.

Lauantaina olisi vanhimman siskoni tytön 6vuotis synttärit.
Mietin, että mitäköhän sen ikäiselle toukalle oikein ostaisi. Olisko ehdotuksia??
Kouluun hän menee ensi vuonna, että viittisikö vielä mitään koulutarvikkeita ostella, jos niitä sitten vasta ensi vuonna ostelis..

En tiedä, mulla alko hyskyttään päätä ihan hirveesti oikean puolen ohimon kohdalta..

Mun "vauvani" aloittaa ensi viikolla päiväkodin, samassa paikkaa missä meidän toinenki 3vuotias toukka on. Ne ovat vähän niinku kaksoset ;)
Onhan niitä luultukin!
Mutta "vauvani" on vain eri ryhmässä. Kävimme sielä eilen, "tutustumassa" ja sain papereita kotio vietäväksi. Eilen meinasi jo itku tulla toukalla, kun kävimme sielä. Luuli jo että jääkö hän sinne nyt. Saas nähdä kuinka raskasta siitä tulee kun jos jää itkemään aina perääni. Mutta tietty se vie varmaan oman aikansa. Kun mitä seurakunnan kerhoon menny, niin sielä olen joutunut olemaan sen noin puol tuntia toukan vierellä että "uskaltaa" sinne jäädä. Eikä sielä tätit ota lasta syliinsä jos itkemään alkaa, toisin kun päiväkodissa. Mutta saas nähdä kuinka sitten alkaa sujumaan.
Toukalle ostin toppahaalarinki talvea varten, uusi päiväkotia varten.


Salama pipaki tarttu käteen.. Meidän salama-toukka :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017