Tälläinen tiistai..

Voi kuinka ihanaa, kun kaikkien muitten miehet on niin täydellisiä isejä/ miehiä etteivät tee mitään virheitä taikka täydellisiä äitejä/ naisia jotka eivät tee minkäänlaisia virheitä. Ihmisiähän tässä vittu vain ollaan! Kukaan EI ole täydellinen, et edes SINÄ joka tätä luet!
Tekisi niin mieli poistua yhdestä ryhmästä, jossa kaikki muut luulevat olevan niin hieno pieruja ja niitä täydellisiä, että muissa se vika on, ei heissä..

Perhetyöntekijä kävi meillä tänään ja se kysyi; Kuinka jaksan/ voin? Valehtelin päin naamaa, että ihan hyvin... Sielä varastossa pystyin katsoon lasten vanhat lelut mutta pieniin vaatteisiin en pystynyt. Odotan kovasti torstaita, toivottavasti en unohda..

Mua niin harmittaa, ettei ollu muistanu katsoa Kosto ohjelmia. Netistä Katsomosta näin kaksi ohjelmaa, jotka katsoin. Surullinen loppu. Mielenkiinnolla odotan kakkos jaksoa.
Kosto on suloinen..


Lemmen viemääki on mun lemppari sarja, mutta sitäkään ei ole muistanut katsoa. Kaikki ohjelmat jääneet. Salkkaritki alkaa ens kuussa, toivottavasti niitä muistais katsoa! Ja näkeehän kaiken melkein netistä..

Mua niin harmittaa, että en "tunne" täältä ketään joilla voisin käydä lasten kanssa leikkimässä, kahvilla, puistoilemassa, yms.. Kehenkään et voi luottaa.

Haluisin alkaa taas piirtään, en vaan tiedä mistä alottaisi tai siis mitä piirtäisi että taidot taas kehittyisi.. Onko ehdotusta?

Tuntuu, että ryhmän jonka justiinsa perusti niin saisi sielä poistaa jo heti pari ihmistä..mutta en tiedä mitä sanoisin heille syyksi?! Kun sitä kumminkin kysyvät...

Kommentit

jk sanoi…
meistä kukaan ei ole täydellinen, mutta moni luulee olevansa -jk-
Roque sanoi…
Samaa halusin sanoa kuin jk yllä^^
Kukaan ei ole täydellinen =)
Meistä kaikista löytyy niitä vikoja ja mulla on monesti savu noussut korvista, kun eräätkin tuntemani ihmiset ovat syystä tai toisesta alkaneet pätemään jostain ja käyttäytyneet niinkuin, heissä itsessään ei olisi mitään vikaa. Aivan kuin he olisivat täydellisiä ja virheettömiä ja aina jos tulee jonkun kanssa jokin riita tai ongelma niin se kaikki vika on aina siinä toisessa, eivätkä he tajua että ovat loppupeleissä aivan itse aiheuttaneet koko tilanteen.

Välillä oikein naurattaa, kun on sivusta noita toisten juttuja seurannut =D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017