Suunnitelmia

Tässä kun ei uni tulekaan niin kerroin ajatuksia miehelleni ja päätin kirjoittaa ne nyt myös tänne koska kalenterini on nyt keittiössä ja en jaksa hakea..

Mietin siis kaikkea tyhmää ja vähemmän tyhmää. Esim. Kalenterimania juttuja (se ei ole tyhmää), rahaa, auton pakoputkea, laskuja, laihduttamista, herkkujen syöntiä vähemmälle, kuinka jättäisin herkut kesään asti pois, kavereita ja mitä kaikkea..

Kohta on siis syntymäpäiväni..
Meillä ollut sellainen perinne että syntymäpäiviä on vietetty aikuisenakin ja ajattelin pitää siitä vielä kiinni. Vaikken pyöreitä täytäkään.. Siskoni puhuivat Joskus etteivät he vietä synttäreitään enään mitenkään ja kuinkas kävikään niin vanhin siskoni joka mua 10vuotta vanhempi vietti synttäreitään yhdessä tyttönsä (mun kummitytön) kanssa..vaikkei pyöreitä täyttänytkään..
Meillä siskon kanssa oli vähän erimielisyyksiä/ väärinkäsityksiä (tai oikeastaan hänellä oli mua kohtaan). Luulee tai luuli kai että tämä oli syy miksei juhliin menty. En siskolleni muistanut viestittää ettei päästä kun meillä oli lapsi kipeenä.

On siis sellainen perinne myös että nimipäiviäkin on vietetty, ennen kuin vanhempani muuttivat kauas..ajatellut että niiden perinnettä jatkan.

Palataan tähän synttäreihini..
Niin yks kaveri sanoi että olisi kiva jos mun ja yhden toisen (meidän yhteisen) kaverin synttäreitä voisi vietellä samoihin aikoihin.
No olisi kiva idea mutta tämä toinen on suunnitellut viettävänsä niitä Himoksella..on vähän turhan kaukana.
Aluksi silloin mietin että olisi kiva ryypiskellä jne mutta nyt tullut toisiin aatoksiin.
En tiedä..
Eikä sitä saa edes porukkaa kasaan kun kaikilla aina jotain..tai peruvat viime tippaan. Ärsyttää järjestää mitään nykyään kun tietää ettei onnistu kumminkaan.
Mutta sitten mietin että pitäisikö miehen kanssa kahdestaan jotenkin viettää, käy laivalla tai yms.. Kutsua ihmisiä mukaan mutta vaikka he peruisivatkin niin itse mentäs kumminki..tai jotain muuta ku sitä laivaa.
Ja siinä huhtikuussa on tulee vuosia täyteen miehen kanssa kun tapasimme ekaa kertaa 7.4.14 Hän tuli synttäreitäni viettämään silloin kun täytin (16.4) niin mun juhliini vaikkei ketään tuntenut ❤
Seurusteleen siinä alettiin muutama päivä synttäreitten jälkeen ja kihloihin mentiin toukokuun lopulla.
Siis mitä, ollaanko vasta 3vuotta oltu yhdessä.. 😊
Tuntuu jotenkin iäsyydeltä 😍
Jotenkin ajatellut että olemme olleet kauemminki.. 😁
Täytyy yhdessä olemistaki päästä viettämään ihan kahdestaan jotenkin.. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kampanja

Pitkästä aikaan postaan..

2017